Servicetilbud

Søndagsåpen Joker Jarlsø

Jarlsø har egen Joker-butikk, rett innenfor rundkjøringen. Butikken er av type «Joker-by» og vil ha spesiell fokus på å tilby et bredt utvalg av ferske, butikkstekte bakervarer til enhver tid. I tillegg byr butikken på diverse kolonialvarer, aviser og magasiner. Joker Jarlsø er åpen alle dager fra kl. 8-22, og har egen Facebook-side med informasjon.

Fitnesspoint - Treningsstudio

I senter av Hall 6 ligger treningsstudioet Fitnesspoint. Fordelt på 400 kvm tilbys her varierte kvalitetsapparater og mange møller. Åpent alle dager hele året fra 05.00 - 23.55. For informasjon se: www.fitnesspoint.no eller facebook-side ”Fitnesspoint Jarlsø”. Velkommen til trening.

Cafeen på Jarlsø

SMØR & FLUGA er øyas egen cafe, med fokus på gode kaffedrikker, smørbrød og fersk hjemmebakst.
Foreløpig åpningstid er fra kl. 10 til kl. 16 mandag til lørdag.
Mulighet for private tilstelninger (dåp, minnestund, etc.) .
Smør & Fluga har egen side på Instagram og Facebook med informasjon og nyheter.

Frisør og velvære

Ved siden av Cafeen ligger PUST frisør og velværesenter med flere dyktige frisører, hudpleier og fotpleier. Det er gratis parkering rett utenfor senteret. For mer informasjon se www.pustjarlso.no eller deres Facebook-side.

Petanque

Petanque arrangeres to ettermiddager i uken i sommerhalvåret, over bryggepromenaden ved siden av Redningsselskapet. Det er etter hvert blitt mange faste spillere, men det er mulig for nye å bli med.

Gjestebrygge/plasser

Kommer du sjøveien til Sjøsiden eller Joker Jarlsø er det 2 brygger med flere plasser helt nord på øya, rett ved siden av broen. Der kan du fortøye mens du handler på Joker, eller tar en kaffe på cafeen og kanskje kjøper med hjemmelagede nystekte kanelboller til båtturen? Kommer du sjøveien og skal besøke venner eller familie som bor på øya, kan de kontakte kjente eller bryggesameiet og høre om det er mulig å låne en ledig plass.

Båtplasser til salgs/leie

Det er nå over 170 båtplasser på Jarlsø. Mer informasjon om Bryggesameiet Jarlsø Vest finner du på:
https://www.havneweb.no/jarlso-brygge/
Jarlsø Eiendom AS har også oversikt over ledige plasser til leie/salgs.

Selskapslokaler ved bryggepromenaden

Alle beboere på Jarlsø har anledning til å leie våre selskapslokaler til ulike arrangementer som sommerfest, konfirmasjon, bryllup eller vennemiddag. Lokalet har plass til inntil 40 personer, og er fullt utstyrt med bord, stoler, moderne kjøkken med hvitevarer, kaffetrakter, vannkoker, bestikk, kopper og glass. Mobiltelefon kan kobles via medbrakt adapter til en Geneva høyttaler. Eget musikkanlegg kan benyttes. PRISER Prisene gjelder for døgnleie i helgen og inkluderer rengjøring (ikke oppvask). • Inntil 10 personer: Kr 2500,- • Inntil 30 personer: Kr 3500,- • Over 30 personer: Kr 4500,- AVBESTILLINGSGEBYR 
Dersom en reservasjon kanselleres mindre enn en uke før booket dato, tar vi et gebyr på kr. 750,-. BOOKING OG TIDER 
Normalt gjelder leien fra kl 12 til kl 10 påfølgende dag, men avvikende tidspunkt kan avtales. Nøkler hentes hos Jarlsø Eiendom siste arbeidsdag før selskapet. Det lønner seg å være tidlig ute dersom du ønsker å reservere en spesiell dag! Kontakt Ann Kristin Frost i Jarlsø Eiendom for booking, faktura og spørsmål: post@jarlsoe.no

Parkeringsplasser

Jarlsø Eiendom har fortsatt noen ledige innendørs parkeringsplasser til salgs. Ta kontakt med post@jarlsoe.no for informasjon.

Sail-racing jakker

Ønsker du deg en tøff, hvit, vanntett (Gore-tex) jakke med JARLSØ-logo på ryggen? Da kan du komme innom Jarlsø Eiendom og se eller prøve. Jakken selges uten logo hos merkeforhandler til kr 3000,-, du får den hos oss til kr 1200,-.

Konferanserom til leie

VI LEIER UT KONFERANSEROM I JARLSØVN. 50 (2. etg). Trenger du et «nøytralt» rom til styremøte, kundemøte, konferanse, kurs eller lignende? Rommet har sitterplass til 14, og er utstyrt med alt av AV-utstyr (lyd, lys, bilde, PC) og er i tilknytning til kjøkken med kaffetrakter og oppvaskmaskin. Rommet leies ut på halvdags-basis for kr 400,-. Ta kontakt med stian@jarlsoe.no eller post@jarlsoe.no

Flotte ledige kontorlokaler

250 KVM FLOTTE OG MODERNE KONTORLOKALER LEDIGE

Se bilder og Finn-annonse her:
https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=300606081

For informasjon kontakt Øyvind Therkelsen, mobil: 920 87 575

OM LOKALENE
Dette er lyse, luftige og moderne lokaler på en vakker liten øy, Jarlsø, i innseilingen til Tønsberg. Kun 1200 per m2. Stor gratis parkeringsplass. Mulighet for lager. Strøm, fiber er inkludert i leien. Vask og kantine kan tilbys hvis ønskelig. Lokalet kan leies helt eller som enkeltkontorer i et kontorfellesskap.

BELIGGENHET
Kontorene finner du i 2. etg over Joker butikken. Gå inn ved Joker butikken, innover i gangen og opp i 2 etg og til venstre. Kontoret er en adskilt del på 230m2 og en del av et større kontorlandskap på totalt 650m2.

STANDARD
Leien inkluderer strøm, internett (fiber), nettverk, tilgang til A3 skriver/kopimaskin. Lokalene er lyse og moderne med store vinduer mot sør, samt takvinduer som gir godt lys.
Lokalene har 6 kontorceller på 13m2 hver hvor vi har hatt to arbeidplasser på hvert kontor. I tillegg er det to møterom, kjøkkenkrok, teknisk rom, og stop åpen plass for sofagrupper eller åpne kontorløsninger.

6 kontorer på 13m2 hver.
2 møterom på 22m2 hver.
Åpent landskap på ca 100m2
I tillegg er det mulighet for ytterligere kontorer samt tilgang til konferanserom.
Tilgang til pauserom med massasjestol.

Leien for hele kontoret, 230m2 er 23.000,- per mnd. (1200 per m2)
Det er også mulighet til å kun leie et enkelt kontor til 4.900,- per mnd.

ADKOMST
Lokalene ligger på den lille øya Jarlsø, i innseilingen til Tønsberg. Buss 111 har busstopp på øya, og det er store gratis parkeringsplasser til ansatte og besøkende.